Plastisol op maat

Plastisol op maat

Lichtgewicht en onderhoudsarm maatwerk in elke kleur en vorm.

Plastisol is een lichtgewicht zeer hoogwaardig verduurzaamd staalplaatmateriaal met een weersbestendige dikke kunststof kleurcoating dat in een breed scala aan kleuren leverbaar is. Plastisol laat zich zeer gemakkelijk zetten, waardoor vrijwel elk mogelijk detail te realiseren is in lengtes van maximaal 3 meter. Daarmee kunnen de moeilijk bereikbare houten delen van gevel en dak gemakkelijk worden getransformeerd in fraaie details die vrijwel geen onderhoud meer nodig hebben.

Nooit meer onderhoudswerkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen!

Het is een terugkerend karwei: Onderhoudswerkzaamheden aan houten dakranden, boeiboorden, gootbekleding, topgevels, wangen van dakkapellen, afdekkappen en andere zichtbare details aan uw woning of bedrijfspand..

Hout en houtachtige producten zijn zeer onderhoudsgevoelig en het betreft meestal esthetisch zeer in het oog springende afwerkingen die, mits goed in conditie, het gebouw een goed onderhouden aanzien geven. Het schilderen en onderhouden is echter een intensieve bezigheid en op hogere hoogte ook niet ongevaarlijk. Door de vereiste veiligheidsmaatregelen wordt het uitbesteden van deze werkzaamheden ook alsmaar duurder…

Al deze gebouwdelen zijn echter ook uit te voeren in Plastisol. Daarmee behoort intensief onderhoud tot de verleden tijd. Ook kunt u door de maatwerkmogelijkheden kiezen voor een vorm én kleur die perfect aansluit op uw woning of pand.

Direct op maat gezet in onze eigen zetterijen.

Aabo Trading beschikt inmiddels over 21 zetterijen door heel Nederland en is daarmee als enige in staat om dagelijks regionaal direct Plastisol maatwerk te zetten in elke gewenste vorm en hoeveelheid. Onze zetterijen hebben een voorraad Plastisol in de meest voorkomende kleuren. Meestal kunt u uw bestelling dezelfde dag al afhalen in onze zetterijen!

Uiteraard kunnen wij ook veelal binnen 24 uur bezorgen. Daarbij kunnen wij ook alle andere materialen uit ons assortiment meeleveren, zoals bijvoorbeeld dakbedekking, dakgoten en HWA-buizen, gereedschap en alle andere dakmaterialen.

Zo kunt u in één keer in recordtijd een klus klaren!

De zetterij van Aabo Trading Eindhoven.

Veel meer dan Plastisol alleen.

Naast Plastisol zetten wij in onze zetterijen ook zink, koper en PVDF Kleurgecoat staalplaat op maat in vrijwel elke mogelijke vorm en in lengtes tot 6 meter uit één stuk. Ook kunnen wij felsbanen op maat voor u zetten waarmee zowel daken als gevels kunnen worden bekleed.

Talloze voordelen

 • Lichtgewicht, duurzaam en zeer onderhoudsarm
 • Zeer hoogwaardige uitstraling
 • In elke mogelijke vorm op maat leverbaar (op basis van uw eigen maatschets)
 • Geen beperkingen door standaardmaten/breedtematen
 • Eenvoudige montage en afwerking
 • Kleurvast en UV-bestendig (weersbestendig)
 • Standaardkleuren uit voorraad
 • Bevestigingsschroeven in kleur verkrijgbaar
 • Op bestelling in vele kleuren leverbaar (geen schilderwerk meer)
 • Zeer snel leverbaar: direct gezet in eigen zetterijen door heel Nederland
 • Bestelling makkelijk combineren met andere (dak)materialen en gereedschap
 • Betrouwbare en bekende leverancier

Meer weten?

Vul de velden hieronder in en wij nemen contact met u op!