Zetterij Aabo Trading Nijmegen

Aabo Nijmegen heeft nu ook een eigen zetterij!

Zetterij Aabo Trading Nijmegen

Eindelijk is het zo ver: ook Aabo Trading Nijmegen heeft een eigen zetterij! Vanaf nu kunnen wij dus u vanuit Nijmegen razendsnel uw zink en Plastisol op maat zetten!

Wij zijn er trots op de enige landelijke aanbieder te zijn die in staat is om onmiddellijk na opdracht uw zetwerk op maat te zetten. Daardoor hoeft u nooit meer lang te wachten op uw zetwerk, maar kan het altijd ergens in de buurt voor u gezet worden en is het razendsnel gereed, als het moet zelfs dezelfde dag! Wij zorgen dat alles voor u klaar staat of snel naar u verzonden wordt. Dit kan uiteraard samengaan met alle andere van onze ruim 8000 artikelen uit ons assortiment!

Maatwerk bestellen? Dat kan heel gemakkelijk door een maatwerktekening te uploaden naar onze online bestelmodule via www.aabo.nl/zetwerkbestellen. Bellen of een email sturen kan natuurlijk ook. Of bestel gewoon aan de balie!

• Wij zetten zink, Plastisol, PVDF en koper
Verschillende kraaldiameters mogelijk
Tot 4 meter lengte uit één stuk gezet
Wij zetten ook felsbanen, recht en getoogd
18 zetterijen verspreid door heel Nederland
• Veelal direct na bestelling gezet
• Grote voorraad prefab Rheinzink HWA
Gereedschap en hulpproducten uit voorraad
• Landelijk te leveren of razendsnel af te halen
• Online te bestellen via onze bestelmodule
• Wij zijn flexibel en denken graag met u mee
Zetterij Aabo Trading Nijmegen

Razendsnel online zetwerk bestellen!

U kunt uw zetwerk bij ons razendsnel via uw computer, tablet of telefoon bestellen. Dit doet u heel gemakkelijk door één of meerdere foto’s van uw maatwerkschetsen te uploaden naar onze bestelmodule en uw gegevens in te vullen. Wij nemen daarna contact met u op om de bestelling of prijsaanvraag te bevestigen!