Aabo Trading Zwijndrecht

Aabo Trading Zwijndrecht uitgerust met eigen zetterij!

Aabo Trading Zwijndrecht

In navolging van inmiddels 17 van onze 19 vestigingen, is nu ook Aabo Trading Zwijndrecht uitgerust met een eigen industriële zetterij! Vanaf nu kunnen wij dus ook van daaruit direct na bestelling zink en Plastisol op maat zetten en razendsnel leveren in de hele regio!

Wij zijn er trots op de enige landelijke aanbieder te zijn die in staat is om onmiddellijk na opdracht uw zetwerk op maat te zetten. Daardoor hoeft u nooit meer lang te wachten op uw zetwerk, maar kan het altijd ergens in de buurt voor u gezet worden en is het razendsnel gereed, als het moet zelfs dezelfde dag! Wij zorgen dat alles voor u klaar staat of snel naar u verzonden wordt. Dit kan uiteraard samengaan met alle andere van onze ruim 8000 artikelen uit ons assortiment!

Aabo Trading Zwijndrecht

Waarom zetwerk van Aabo Trading?

• Wij zetten zink, Plastisol, PVDF en koper
Verschillende kraaldiameters mogelijk
Tot 4 meter lengte uit één stuk gezet
Wij zetten ook felsbanen, recht en getoogd
17 zetterijen verspreid door heel Nederland
• Veelal direct na bestelling gezet
• Grote voorraad prefab Rheinzink HWA
Gereedschap en hulpproducten uit voorraad
• Landelijk te leveren of razendsnel af te halen
• Online te bestellen via onze bestelmodule


Online zetwerk bestellen
U kunt uw zetwerk bij ons razendsnel via uw computer of telefoon bestellen. Dit doet u heel gemakkelijk door één of meerdere foto’s van uw maatwerkschetsen te uploaden naar onze bestelmodule en uw gegevens in te vullen. Wij nemen daarna contact met u op om de bestelling of prijsaanvraag te bevestigen!