Direct maatwerk bestellen

Direct online zetwerk bestellen in 3 simpele stappen!

Direct zetwerk op maat bestellen

Zetwerk bestellen via PC, smartphone of Tablet met onze razendsnelle bestelmodule!

Dat wij naast dakmaterialen en aanverwante artikelen ook zetwerk op maat bieden is al lang geen nieuws meer. Vanuit onze 13 zetterijen verspreid over heel Nederland staan wij dagelijks paraat om uw zetwerk met een ongekende snelheid voor u te zetten, direct na bestelling in de zetterij die voor u het meest dichtbij zit. Indien nodig zetten wij het terwijl u onderweg bent naar ons, zodat u daarna direct weer aan de slag kunt. En wilt u het liever op locatie ontvangen? Wij kunnen zetwerk veelal binnen 24 uur leveren, samen met alle andere materialen die u nodig heeft om vakwerk te leveren.

Om het proces nóg verder te versnellen kunt u vanaf nu ook online razendsnel uw zetwerkbestelling plaatsen: het enige dat u hoeft te doen is een duidelijke foto van uw maatwerkschets uploaden via onze nieuwe bestelmodule, samen met uw contactgegevens, en wij regelen de rest.

Maattekening

1: Maak een maatwerkschets

Maak een schets van het zetwerk. Dit kan op papier, op een computer, of schrijf het op wat u voor handen heeft op de werkplaats: zolang uw tekening maar duidelijk en volledig is!

camera

2: Upload een scan of foto

Maak een foto of scan van uw maatwerktekening en upload deze in de bestelmodule. Als u vanaf uw smartphone of tablet bestelt kunt u zelfs vanuit het formulier uw camera bedienen.

formulier

3: Vul uw gegevens in

Vul uw contactgegevens in, geef aan of het om een bestelling of offerteaanvraag gaat en verzendt de aanvraag. Onze professionals nemen spoedig contact met u op!