Landelijk woonhuis in bosrijke omgeving gerenoveerd met Heritage Slate rubber dakleien – Vierhouten

Het 314m2 grote dak van dit vrijstaande woonhuis was van oorsprong voorzien van natuurleien. Deze pasten perfect bij de woning, maar waren aan het einde van hun levensduur en moesten daarom vervangen worden. Vanwege de kwetsbaarheid en bewerkelijkheid van dit product ging de woningeigenaar op zoek naar een duurzaam en weerbestendig alternatief met dezelfde uitstraling. Heritage Slate biedt daarin de perfecte oplossing. Het oorspronkelijke dak werd in zijn geheel gesloopt, opnieuw geisoleerd en voorzien van Heritage Slate rubber dakleien in de kleur Charcoal Black.

Heritage Slate rubber dakleien uit gerecycled rubber zijn niet alleen van topkwaliteit en mooi voor het oog, maar ook bestand tegen vrijwel alle invloeden van buitenaf. Ze zijn kleurecht, vormvast en doordat ze voor 95% uit gerecycled rubber bestaan vormen ze een vrijwel ondoordringbaar pantser voor weersinvloeden. Door een slimme bevestigingsmethode zitten ze bovendien muurvast aan de ondergrond.

Door toepassing van Heritage Slate zijn de daken vanaf nu niet alleen bestand tegen elke vorm van noodweer, maar heeft het huis tevens een prachtige, duurzame makeover gekregen!

Meer informatie