Boerderij gerenoveerd met Vermont Slate rubber dakleien – Fijnaart

De bestaande dakbedekking van deze zeeuwse boerderij was het einde van haar levensduur en moesten daarom vervangen worden. Vanwege de wens naar een authentieke uitstraling en een duurzaam en weerbestendig product viel de keuze op onze Vermont Slate* hoogwaardige rubber dakleien.

Vermont Slate rubber dakleien uit gerecycled rubber zijn niet alleen van topkwaliteit en mooi voor het oog, maar ook bestand tegen vrijwel alle invloeden van buitenaf. Ze zijn kleurecht, vormvast en doordat ze voor 95% uit gerecycled rubber bestaan vormen ze een vrijwel ondoordringbaar pantser voor weersinvloeden. Door een slimme bevestigingsmethode zitten ze bovendien muurvast aan de ondergrond.

Door toepassing van Vermont Slate zijn de daken vanaf nu niet alleen bestand tegen elke vorm van noodweer, maar heeft het huis tevens een prachtige, duurzame makeover gekregen!

*Vermont Slate is de opvolger van de zeer populaire Heritage slate. De duurzame eigenschappen van deze twee producten zijn identiek, de veranderingen die in Vermont Slate zijn doorgevoerd zijn puur kosmetisch van aard en gericht op een nog natuurgetrouwer ogend eindproduct. 

Meer informatie