Bezorgen op het hoogste niveau met onze gloednieuwe kraanwagen!

Hoogtetransport in de dakensector is zeer belangrijk om tijdig alle materialen op de juiste plek te krijgen. Het is helaas ook vaak een risicofactor, want komen de kraan en de materialen tegelijk aan? Zijn de omstandigheden gunstig genoeg om alles in één keer boven op het dak veilig te stellen? Over deze risico’s hoeven onze klanten in Noord Nederland zich vanaf nu geen zorgen meer te maken…

Onze klanten tot in de puntjes ontzorgen en tegemoet komen is al vanaf de start van ons bedrijf 35 jaar geleden, één van onze grootste aandachtspunten. Het is de reden dat wij blijven investeren in een landelijke dekking met een immer groeiend aantal vestigingen en de motivatie achter het openen van evenveel zinkzetterijen. 
Dat tegemoet komen hebben we onlangs naar een nieuw niveau weten te tillen met de komst van onze eigen kraanwagen.

Deze op maat gebouwde Iveco X-Way open vrachtwagen is voorzien van een kraan die tot 26 meter hoogte materialen kan tillen. Daarmee kunnen wij tot 12 volle pallets dakbedekking in één keer op de meest voorkomende daken plaatsen! Zo kunnen we onze klanten voor alle vestigingen in het noorden van Nederland nu letterlijk en figuurlijk nog verder helpen!

Meer weten? Lees ook het artikel over onze nieuwe kraanwagen op Transport Online

Type: Iveco X-Way AD350S46Y/P
Hoogte voertuig: 3,95 mtr.
Aandrijving: 8×2
Netto laadvermogen: 15.000 kg

Open laadbak met tot 12 pallet- plaatsen

Effer 525 6S hydraulische laadkraan
5x uitschuifbare knikarm met 6x uitschuifbare heavy duty Jib.
Bereik van max. 26 meter.

Wordt ingezet voor onze klanten in heel Noord Nederland.