Aabo Trading Groningen is geopend!

Vol trots kondigen wij de opening aan van onze 22e vestiging in Nederland! Aabo Trading Groningen beschikt over een zeer compleet assortiment dakmaterialen, isolatiematerialen en álles dat nodig is om vakwerk te maken, in de meest ruime voorraad in de regio!

Geheel in lijn met onze inmiddels bekende formule is Aabo Trading Groningen uitgerust met een eigen industriële zetterij waar zink, koper, Plastisol en kleurgecoat staalplaat direct na bestelling op maat worden gezet en een uitgebreide duurzaamheidsshowroom met daarin de nieuwste producten en technieken op o.a. het gebied van daken, zonnestroomsystemen en klimaatneutraal bouwen.

Daarnaast is Aabo Trading Groningen voorzien van een zeer uitgebreide shop waarin al ons gereedschap en klein materiaal gemakkelijk binnen handbereik liggen. Tot slot kunnen wij bestellingen in de regio op aanvraag tot ruim 20 meter hoogte rechtstreeks op het dak tillen met onze eigen kraanwagen!

Wij nodigen u graag uit om zelf te komen ervaren wat wij bedoelen met Álles voor het dak. Het team van Aabo Trading Groningen staat vanaf nu voor u klaar!

Op de foto’s hieronder geven wij alvast een rondleiding in onze nieuwe vestiging!