Meer zetwerk en meer dekking: In Aabo Zoetermeer openen wij onze tweede volumezetterij!

Meer zetwerk en meer dekking: In Aabo Zoetermeer openen wij onze tweede volumezetterij!

Meer zetwerk en meer dekking: In Aabo Zoetermeer openen wij onze tweede volumezetterij!

Sinds een aantal jaar is elk van onze vestigingen voorzien van een zink- en Plastisolzetterij van waaruit wij vaak met minimale levertijden zetwerk op maat kunnen zetten voor vrijwel elke kleine tot middelgrote klus. Wegens groot succes en daardoor fiks toenemende drukte breiden wij deze capaciteit verder uit…  

Bij een bestelling van een grote partij zetwerk maken wij gebruik van de volumezetterij in onze vestiging in Cuijk. Deze grote zetterij is voorzien van een afcoillijn en een uitgebreid machinepark waardoor we in staat zijn om sneller grotere partijen te zetten in lengtes tot 4 meter. Op die manier ontlasten wij de zetterijen op onze vestigingen van grote klussen terwijl we tegelijkertijd onze snelle service kunnen blijven garanderen.

Vanwege toenemende drukte bleek onze volumezetterij in Cuijk echter niet voldoende om alle grote orders in het land uit te leveren volgens de razendsnelle standaard die wij graag hanteren. Daarom hebben wij onlangs een tweede volumezetterij geopend in onze vestiging in Zoetermeer. Hierdoor is niet alleen onze landelijke capaciteit voor grote orders verdubbeld, maar kunnen we deze ook sneller afleveren omdat we nu vanuit twee plekken in het land kunnen transporteren.


De voordelen van een volumezetterij.

In een reguliere zetterij, zoals op elk van onze 20 vestigingen aanwezig is, wordt zetwerk op maat gezet uit platen materiaal met een vaste afmeting. In de meeste gevallen moet een plaat hierbij handmatig worden opgedeeld in meerdere stukken die daarna op maat worden gezet volgens tekening. Het formaat van deze platen bepaald de maximale grootte die uit één stuk gezet kan worden.

Een volumezetterij werkt niet met materiaal op platen, maar bevat een afcoillijn waarin 6 grote coils gelijktijdig kunnen worden geïnstalleerd. Een coil omvat tot 2000kg opgerold plaatmateriaal dat rechtstreeks vanaf de rol precies op maat kan worden geknipt en direct klaar is om in de juiste vorm gezet te worden. Dit scheelt handelingen en materiaalverlies. Met name bij grote orders is dit dé manier om snel veel meters te kunnen zetten.

Meer zetwerk en meer dekking: In Aabo Zoetermeer openen wij onze tweede volumezetterij!

Meer Aabo op de weg!

Misschien heeft u hem al eens zien rijden, de Aabo Trading vrachtwagen waarmee wij het zetwerk vanuit onze volumezetterij door het land heen verspreiden. Met de komst van de nieuwe volumezetterij hebben wij ook ons wagenpark uitgebreid met extra vrachtwagens.

Door onze eigen vrachtwagens efficient in te plannen kunnen wij zowel ons zetwerk als ook onze andere materialen razendsnel verdelen door het hele land. Zo kunnen we zonder onnodig extern transport zorgen dat alle benodigde materialen altijd op korte termijn bij elk van onze vestigingen beschikbaar zijn.

Meer Aabo op de weg om uw bestellingen razendsnel te kunnen leveren zodat u zich bezig kunt houden met het maken van vakwerk zonder zorgen om lange levertijden!

De meerwaarde van ons zetwerk op maat

Wij zijn als enige landelijke aanbieder in staat om onmiddellijk na opdracht regionaal zetwerk op maat te vervaardigen. In onze professionele industriële zetterijen zijn wij in staat om zink, Plastisol, PVDF en koper op maat te zetten en felsen tot lengtes van 4 meter.

Onze landelijke dekking zorgt ervoor dat er altijd een zetterij in de buurt is. Uiteraard is levering van zetwerk ook mogelijk, dit gebeurd in overleg veelal binnen 24 uur.