Aabo Trading Zoetermeer

Aabo Trading ziet het (LED)licht: complete verduurzaming van de verlichting op al onze vestigingen!

Verduurzamen van gebouwen is een veelbesproken en belangrijk onderwerp. Ook wij zijn bezig met het verduurzamen en bewuster gebruiken van onze gebouwen zodat we energiezuiniger en milieuvriendelijker kunnen ondernemen. In het kader van deze verduurzaming voeren wij momenteel een grote operatie uit waarbij vrijwel alle verlichting op elk van onze 19 vestigingen vervangen wordt door duurzame, energiezuinige en hoogwaardige LED-verlichting.

Het gehele project wordt begeleid en uitgevoerd met het waardevolle advies en de hoogwaardige producten van onze dochteronderneming AaboGreenTech. Zij hebben de oude situatie nauwkeurig in kaart gebracht en vervolgens de LED- alternatieven ingetekend, rekening houdend met onder meer de functie van de ruimte, de functie van de verlichting, de kleurtemperatuur en de benodigde lichtopbrengst.

Over het project

De TL-lichtbakken in de kantoren en winkels zijn vervangen door in totaal 450 milkey cover LED-panelen. Deze panelen hebben twee afmetingen (60 x 60 cm. en 120 x 30 cm) waardoor ze naadloos in de bestaande systeemplafonds geplaatst kunnen worden. Deze LED-lampen hebben een bijzonder aangename lichttemperatuur van 4000 Kelvin. Het licht geeft namelijk een natuurlijk witte kleur, die in combinatie met de matte ‘milky cover’, zorgt voor een aangenaam zachte en natuurgetrouwe lichtervaring. Het gevolg, een comfortabele en prettige werkomgeving!

In de zinkzetterijen en magazijnen hebben traditionele tl-buizen plaatsgemaakt voor in totaal maar liefst 2.295 energiezuinige LED-tubes. Zij zorgen voor een optimale verlichting van de bedrijfsruimtes, zodat er op een prettige en vooral veilige manier gewerkt kan worden. Bovendien kunnen deze LED-tubes gewoon in de originele tl-armaturen geplaatst worden.Verder is ook de buitenverlichting van al onze panden aangepakt. Krachtige en waterdichte LED- Floodlight spots van 50 watt verlichten onze vestigingen van buitenaf.

Bij AaboGreenTech vindt u een divers aanbod van verschillende systemen voor de verduurzaming van woningen en gebouwen. Naast een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit LED-verlichtingssystemen, is AaboGreenTech expert op het gebied van zonnestroom-, warmtepomp-, en infrarood-verwarmingssystemen. Hierdoor kan ieder pand duurzamer en energiezuiniger gemaakt worden! Bezoek www.aabogreentech.nl voor meer informatie over het assortiment en ontdek wat Aabo GreenTech ook voor u en uw bedrijf of woning kan betekenen.