Aabo Safejacket: Werkjas met valbeveiligingsintegratie

De enige echte doorwerkjas die gemaakt is voor het dragen van een veiligheidsharnas! Deze werkjas van hoge kwaliteit is voorzien van alles dat de dakprofessional nodig heeft. Zo is hij gemaakt van duurzaam en waterafstotend materiaal, voorzien van extra zakken, afritsbare mouwen en slijtvaste schouderstukken. De jas heeft echter ook een aantal unieke toevoegingen voor het comfortabel dragen van een veiligheidsharnas.

D-Vise EN 795 Klem-ankerpunt

D-Vise EN 795 Klem-ankerpunt voor platte daken

Maak kennis met de D-Vise: een uniek gepatenteerd EN 795 klem-ankerpunt voor valbeveiliging op platte daken. Door een unieke aanbrengmethodiek via een onderhuids aan te brengen gepatenteerde knelstrip wordt het D-Vise klem-ankerpunt door inklemming van de toplaag (en eventueel ook van de onderlaag) als het ware één met het totale dakbedekkingssysteem.

AaboSafe Veilig werken op hoogte met ons uitgebreide assortiment veiligheidsoplossingen.

Maak kennis met AaboSafe, Zorgeloos werken op hoogte.

AaboSafe biedt een totaalpakket van producten, diensten en ondersteuningen die nodig zijn om bestaande en nieuwe daken veilig begaanbaar te maken. Dit doen wij door het bieden van persoonlijk advies voor veilig werken op hoogte, afgestemd op de specifieke factoren die hierbij zo van belang zijn. Als adviseur en installateur van veiligheidsmiddelen heeft AaboSafe een […]