Ga voor Granuflex® De meest flexibele rubbere tegel!

De veerkrachtige Granuflex® rubber tegels zijn multifunctioneel en toepasbaar op daken voor beloopbaarheid, veiligheid en drukverdeling. Ze zijn schokabsorberend, extreem weerbestendig, water- en vochtdoorlatend, slijtvast, sneldrogend, rotvrij, nagenoeg ongevoelig voor algen en mossen en onderhoudsarm. Dankzij de met noppen uitgevoerde onderzijde is er tevens altijd een ongehinderde waterafvoer.  

Zoontjens keramische tegels voor dakterrassen

Zoontjens keramische tegels voor dakterrassen

Keramische tegels zijn er in vele formaten, kleuren en motieven. Ze zijn gemaakt van samengeperste kleilagen die op hoge temperaturen gebakken worden. Ook voor dakterrassen zijn keramische tegels geschikt. Onder andere door de hoge breuklast, het uitstekende anti-slip oppervlak en gewicht van de tegel. Ook het eenvoudige onderhoud van keramiek is een groot voordeel.

Zoontjens

Dakterras leggen? Gebruik een goed systeem!

De basis van een dakterras begint bij de vloer. De dakbedekking moet beschermd en beloopbaar worden. Wil je een strak en stabiel dakterras met tegels? Werk dan altijd met een systeem dat ervoor zorgt dat de tegels horizontaal en verticaal niet kunnen schuiven.