Nieuws

Unifol

Aabo Unifol POCB, de ultieme éénlaagse dakbaan.

    Maak kennis met een ongekend sterke en veelzijdige éénlaags toepasbare superieure dakhuid die door de unieke compound de beste eigenschappen van zowel kunststof, EPDM als bitumen dakbedekking verenigd… Aabo Unifol POCB: het summum van hoogwaardige modificatie. De dakbaan kent een unieke samenstelling waarin elementen uit de meest moderne dakbanen en traditionele bitumen samenkomen: […]

Instructie kopoverlappen branden met APP en SBS gemineraliseerde toplagen

Kopoverlappen branden van gemineraliseerde toplagen gaat vaak mis. Veel dakdekkers branden mooie kopoverlappen voor het zicht maar deze zijn niet waterdicht. Als je ze lostrekt dan zie je de leislag van de onderliggende rol en dat is absoluut niet wenselijk. Voordat de gemineraliseerde toplaag, bij de kopoverlap, de onderliggende gemineraliseerde toplaag overdekt moet de onderliggende […]

Bezorgen op het hoogste niveau met onze gloednieuwe kraanwagen!

Met trots presenteren wij onze eerste eigen kraanwagen! Deze op maat gebouwde Iveco X-Way open vrachtwagen is voorzien van een kraan die tot 26 meter hoogte materialen kan tillen. Daarmee kunnen wij tot 12 volle pallets dakbedekking in één keer op de meest voorkomende daken plaatsen! Bekijk onze nieuwe aanwinst hier en lees er alles over!

Aabo Trading bestaat 35 jaar!

Wij zijn jarig! Aabo Trading bestaat 35 jaar en om dit jubileum te vieren zal elk van onze vestigingen een feestelijke middag organiseren voor haar klanten en geïnteresseerden, waar onder het genot van een hapje en een drankje zal worden geproost op het verleden, het heden en de toekomst. Lees er hier alles over!

Het meest roestwerende 15+ cycli drukverdeelplaatje produceren we zelf!

Naast een uiterst compleet assortiment aan dakbedekking en aanverwante artikelen voeren wij ook een zeer compleet pakket aan bevestigingsmaterialen. Één van de pijlers van dit assortiment is ons kenmerkende vierkante drukverdeelplaatje 63x63mm. Niet alleen vanwege haar opvallende vorm, maar zeker ook vanwege haar unieke materiaaleigenschappen en bestendige nieuwe coating.

Aabo Trading Eindhoven uitgebreid met duurzaamheidsshowroom

Aabo Trading Eindhoven is onlangs voorzien van een eigen duurzaamheidsshowroom! De grote voormalige kantoorruimte naast de shop verbouwt tot een AaboGreentech showroom, waar u kennis kunt maken met de laatste technieken op het gebied van duurzaam stroom opwekken, duurzame verwarming en duurzaam warm water.

Aabo Safejacket: Werkjas met valbeveiligingsintegratie

De enige echte doorwerkjas die gemaakt is voor het dragen van een veiligheidsharnas! Deze werkjas van hoge kwaliteit is voorzien van alles dat de dakprofessional nodig heeft. Zo is hij gemaakt van duurzaam en waterafstotend materiaal, voorzien van extra zakken, afritsbare mouwen en slijtvaste schouderstukken. De jas heeft echter ook een aantal unieke toevoegingen voor het comfortabel dragen van een veiligheidsharnas.

Shop Drachten

Aabo Trading Roermond uitgebreid met grote winkel en showroom

Het is voor de vaste klanten al geen verrassing meer, maar Aabo Trading Roermond is onlangs verbouwd en voorzien van een zeer uitgebreide shop! De kantoorruimten en balieruimte hebben plaatsgemaakt voor één grote winkelvloer. Ruim, overzichtelijk en voorzien van álles dat u nodig kunt hebben voor het uitvoeren van uw vakwerk. Dus vanaf nu vindt u ook hier al ons klein materieel, gereedschap, werkkleding, bevestigingsmaterialen, zink- en PVC HWA en nog veel meer direct in de schappen van de winkel!

Ga voor Granuflex® De meest flexibele rubbere tegel!

De veerkrachtige Granuflex® rubber tegels zijn multifunctioneel en toepasbaar op daken voor beloopbaarheid, veiligheid en drukverdeling. Ze zijn schokabsorberend, extreem weerbestendig, water- en vochtdoorlatend, slijtvast, sneldrogend, rotvrij, nagenoeg ongevoelig voor algen en mossen en onderhoudsarm. Dankzij de met noppen uitgevoerde onderzijde is er tevens altijd een ongehinderde waterafvoer.  

De talloze voordelen van witte leislag

Al jaren leveren wij bitumen toplagen voorzien van een witte leislag. De grote voordelen die een wit dak opleveren zijn echter actueler dan ooit: deze kleur zorgt er namelijk voor dat een groot gedeelte van de zonnewarmte op een dak wordt gereflecteerd. In dit artikel vertellen we waarom dat gunstig is voor elk dak én elke portemonnee!

Een kijkje in de nieuwe shop van Aabo Utrecht

Onlangs is onze vestiging in Utrecht verhuist naar een ruimer en moderner bedrijfspand, dat zich pal naast de A2 bevind, op slechts een paar honderd meter van onze oude locatie. Uiteraard hebben wij het nieuwe Aabo Utrecht ook voorzien van een uitgebreide shop en duurzaamheidsshowroom. In dit artikel geven we een kleine rondleiding!

Aangepaste openingstijden rondom de jaarwisseling

Onze zetterijen en vestigingen zijn geopend t/m 24 december 2020! Dus tot de kerstdagen kunt u gewoon bij ons terecht voor álles dat met daken te maken heeft én voor zetwerk op maat, direct na bestelling gezet! Lees hier meer over onze aangepaste openingstijden.

Aabo Trading Almere

De nieuwe shop van Aabo Almere is klaar!

Sinds een aantal weken is de verbouwing van de compleet nieuwe shop van Aabo Trading Almere voltooid. De zeer ruime winkel is voorzien van  álles dat u nodig kunt hebben voor het uitvoeren van uw vakwerk. Dus vanaf nu vindt u ook hier al ons klein materieel, gereedschap, werkkleding, bevestigingsmaterialen, zink- en PVC HWA en nog veel meer direct in de schappen van de winkel!

Aabo Trading Utrecht

Aabo Trading Utrecht gaat verhuizen!

Eindelijk is het dan zo ver: Aabo Trading Utrecht gaat verhuizen! Momenteel wordt er dag en nacht gewerkt aan het opbouwen en inrichten van ons nieuwe bedrijfspand, dat zich op slechts 3 min. afstand van het huidige pand bevindt. Het Nieuwe Aabo Trading Utrecht wordt voorzien van de inmiddels bekende aabo formule: een grote winkel, een duurzaamheidsshowroom, grotere zinkzetterij en meer opslagruimte.

aabo trading logo

Maatregelen vanwege het Coronavirus (COVID-19)

Het Coronavirus leidt nationaal en internationaal tot maatregelen en beperkingen die ook van invloed zijn op de werkwijze en service die u van Aabo Trading gewend bent. Via dit bericht willen wij u graag op de hoogte brengen van de maatregelen die wij nemen om eventuele risico’s tot een minimum te beperken. Daarbij volgen we […]

Wij zetten door tijdens de bouwvak!

Wij zetten weer door tijdens de bouwvak!

Wij sluiten niet tijdens de bouwvak: al onze zetterijen en vestigingen blijven gewoon geopend! Onze vestigingen en zetterijen zijn ook tijdens de bouwvak gewoon geopend! Dus ook in de vakantieperiode kunt u gewoon bij ons terecht voor álles dat met daken te maken heeft én voor zetwerk op maat, direct na bestelling gezet vanuit 20 zetterijen verspreid […]

Feestelijke opening van Aabo Trading Geleen!

Feestelijke opening van Aabo Trading Geleen!

Onze 20e vestiging is onlangs officieel geopend en vanaf heden leveren wij dus ook vanuit Geleen ons zeer complete assortiment dakmaterialen! Net als op reeds 19 andere Aabo vestigingen door Nederland is ook Aabo Trading Geleen voorzien van eigen industriële zetterij waar zink, koper, Plastisol en PVDF kleurgecoat staalplaat direct na bestelling op maat worden gezet. Al het zink dat we hier zetten zal uitsluitend topkwaliteit zink van Rheinzink zijn.

Shop Drachten

Aabo Trading Drachten is compleet vernieuwd!

Het is voor de vaste klanten al geen verrassing meer, maar de compleet vernieuwde shop van Aabo Trading Drachten is geopend! Ruimer, overzichtelijker en voorzien van álles dat u nodig kunt hebben voor het uitvoeren van uw vakwerk. Dus vanaf nu vindt u ook hier al ons klein materieel, gereedschap, werkkleding, bevestigingsmaterialen, zink- en PVC HWA en nog veel meer direct in de schappen van de winkel!

Aabo Trading Maastricht

Aabo Trading Maastricht is compleet vernieuwd!

Het is voor de vaste klanten al geen verrassing meer, maar de compleet vernieuwde shop van Aabo Trading Maastricht is geopend! Ruimer, overzichtelijker en voorzien van álles dat u nodig kunt hebben voor het uitvoeren van uw vakwerk. Dus vanaf nu vindt u ook in Maastricht al ons klein materieel, gereedschap, werkkleding, bevestigingsmaterialen, zink- en PVC HWA en nog veel meer direct in de schappen van de winkel.

Feestdagen

Aangepaste openingstijden rondom de feestdagen!

Al onze zetterijen en vestigingen zijn geopend t/m 21 december 2018! Dus tot de kerstdagen kunt u gewoon bij ons terecht voor álles dat met daken te maken heeft én voor zetwerk op maat, direct na bestelling gezet!
Vanaf 24 december 2018 t/m 1 januari 2019 zijn wij gesloten. Wij heten u vanaf 2 januari 2019 weer van harte welkom op onze vestigingen.

Koperen piramide verrijst in Goes

Koperen piramide verrijst in Goes

De Hoogte in Goes is een voormalig kerkgebouw, dat tegenwoordig dienst doet als moderne woon- en werkvoorziening in de zorgsector. Het gebouw, gelegen in een woonwijk, kenmerkt zich door een met een zeer opvallende koperen piramidevorm. Het dak van deze piramide, uitgevoerd in een dakbedekking met door de tijd groen verkleurde koperlaag, […]

Waarom zou je vegen?

Verwijder losse leislag gemakkelijk met de Milwaukee M18 FBL!

Waarschijnlijk ken je het wel: voor renovatie of onderhoud wil je de losse leislag op een dak verwijderen, maar met elke veegbeweging duw je meer leislag los en voor je het weet sta je oneindig te vegen. Laat de bezem maar in de kast, want deze superkrachtige Milwaukee M18 FBL bladblazer is dé tool bij uitstek voor het leislagvrij maken van een dak. […]

Zoontjens keramische tegels voor dakterrassen

Zoontjens keramische tegels voor dakterrassen

Keramische tegels zijn er in vele formaten, kleuren en motieven. Ze zijn gemaakt van samengeperste kleilagen die op hoge temperaturen gebakken worden. Ook voor dakterrassen zijn keramische tegels geschikt. Onder andere door de hoge breuklast, het uitstekende anti-slip oppervlak en gewicht van de tegel. Ook het eenvoudige onderhoud van keramiek is een groot voordeel.

Wij zetten door tijdens de bouwvak!

Wij zetten door tijdens de bouwvak!

Wij sluiten niet tijdens de bouwvak: al onze zetterijen en vestigingen blijven gewoon geopend!
Onze vestigingen en zetterijen zijn ook tijdens de bouwvak gewoon geopend! Dus ook in de vakantieperiode kunt u gewoon bij ons terecht voor álles dat met daken te maken heeft én voor zetwerk op maat, direct na bestelling gezet vanuit 19 zetterijen verspreid door heel Nederland.

Wij wensen u een fijne vakantie en wij hopen u snel weer te zien, tijdens of ná de bouwvak!

zwijndrecht

Feestelijke heropening van Aabo Trading Zwijndrecht!

Aabo Trading Zwijndrecht is verbouwd en compleet vernieuwd! Aan de buitenkant ziet u dat direct aan ons gerenoveerde pand, maar de echte vernieuwing bevind zich achter de ingang: Aabo Trading Zwijndrecht is nu namelijk voorzien van een uitgebreide shop én een industriële zinkzetterij! Daardoor zijn wij nu ruimer, overzichtelijker en met recht de meest complete groothandel in dakmaterialen uit de regio!

Zoontjens

Dakterras leggen? Gebruik een goed systeem!

De basis van een dakterras begint bij de vloer. De dakbedekking moet beschermd en beloopbaar worden. Wil je een strak en stabiel dakterras met tegels? Werk dan altijd met een systeem dat ervoor zorgt dat de tegels horizontaal en verticaal niet kunnen schuiven.

De nieuwste powertools milwaukee collectie 2018

Video: De nieuwste Milwaukee powertools voor actieprijzen!

Het nieuwe assortiment Milwaukee Powertools is gearriveerd, en dat vieren we met speciale acties! Bekijk de video voor álle aanbiedingen en bestel snel bij één van onze vestigingen, want op = op! Overzicht actiesets: Klopboor-slagschroefset met bluetooth traceermodule en draadloze afstandsmeter. €499, Plaatschaar 18V krachtige metaalschaar voor zink, Plastisol en staalplaat. €199,- M18 accu 5.0 Ah universele […]

Junior Electrotechnicus voor onderhoud en installatie - Regio Arnhem - Nijmegen

Word jij de nieuwe Calculator/werkvoorbereider Duurzame systemen van AaboGreenTech?

  AaboGreentech, gevestigd in Cuijk (NB), biedt totaaloplossingen voor schone energie bij zowel particulieren als bedrijven in heel Nederland. Het assortiment beslaat een uitgebreid scala aan net-gekoppelde zonnestroom systemen (zonnepanelen), Warmtepompen en Infrarood verwarmingssystemen. In verband met toenemende groei van de werkzaamheden zoeken wij op korte termijn een calculator / werkvoorbereider m/v , fulltime, met een commerciële instelling […]

Aabo Trading Zwijndrecht

Ook Aabo Trading Zwijndrecht is nu voorzien van een nieuwe shop!

Na een uitgebreide verbouwing is het dan eindelijk zover: de compleet vernieuwde shop van Aabo Trading Zwijndrecht is gereed! Ruimer, overzichtelijker en voorzien van álles dat u nodig kunt hebben voor het uitvoeren van uw vakwerk. Dus vanaf nu vindt u ook in Zwijndrecht al ons klein materieel, gereedschap, werkkleding, bevestigingsmaterialen, zink- en PVC HWA en nog veel meer direct in onze schappen.

Leister

Leister: topkwaliteit lasapparatuur bij Aabo Trading.

Bij hetelucht-laswerkzaamheden op een dak moet u te allen tijde op uw lasapparaat kunnen vertrouwen. Daarom voeren wij in  ons assortiment de hoogwaardige en uiterst betrouwbare hetelucht-lasapparatuur van Leister: voor de hoogste betrouwbaarheid van uw lasapparaat evenals eersteklas alomvattende service.

Aabo Eurolite Slate

Heritage Slate rubber dakleien: een pantser tegen noodweer.

Het weer in Nederland kent steeds extremere pieken. Daken krijgen daardoor steeds meer en intensievere neerslag te verduren, met mogelijk grote schades tot gevolg. In het bijzonder zijn hagelstenen een grote boosdoener, die soms zelfs complete woonwijken doorzeefd achterlaten. Traditionele dakpannen, leien, shingles en zelfs stalen daken zijn hier meestal niet tegen bestand.

Referenties video

Video: bekijk bijzondere projecten met bijzondere producten!

Naast ons zeer uitgebreide assortiment  voor het platte dak voeren wij ook vele andere hoogwaardige producten waarmee prachtige projecten worden gerealiseerd. Van renovaties in met hoogwaardige rubber dakleien en dakshingles, tot hoogwaardig zetwerk op een wel heel bijzonder huis… Maak kennis met een aantal recent opgeleverde bijzondere projecten uitgevoerd met onze hoogwaardige producten! Meer informatie over […]

D-Vise EN 795 Klem-ankerpunt

D-Vise EN 795 Klem-ankerpunt voor platte daken

Maak kennis met de D-Vise: een uniek gepatenteerd EN 795 klem-ankerpunt voor valbeveiliging op platte daken. Door een unieke aanbrengmethodiek via een onderhuids aan te brengen gepatenteerde knelstrip wordt het D-Vise klem-ankerpunt door inklemming van de toplaag (en eventueel ook van de onderlaag) als het ware één met het totale dakbedekkingssysteem.

Wij zetten weer door tijdens de bouwvak!

Wij zetten weer door tijdens de bouwvak!

Wij sluiten niet tijdens de bouwvak: onze zetterijen en vestigingen blijven gewoon geopend! Onze vestigingen en zetterijen zijn ook tijdens de bouwvak gewoon geopend!* Dus ook in de vakantieperiode kun je gewoon bij ons terecht voor álles dat met daken te maken heeft én voor zetwerk op maat, direct na bestelling gezet! *Met uitzondering van Zwijndrecht […]

Aabo Trading Zwolle

Ook Aabo Trading Zwolle heeft een compleet nieuwe shop!

In navolging van steeds meer van onze vestigingen is het nu ook in Zwolle eindelijk zo ver: een compleet nieuwe shop! Ruimer, completer, overzichtelijker en voorzien van álles dat u nodig kunt hebben voor het uitvoeren van uw vakwerk. Vanaf nu grijpt u nooit meer mis en liggen al onze kleine materialen, gereedschap, kleding, bevestigers, […]

Aabo Trading bestaat 30 jaar!

De afgelopen 30 jaar is er ontzettend veel veranderd in de dakenbranche. Door met de tijd mee te gaan, vooruit te durven kijken en onszelf constant opnieuw uit te vinden zijn we al 30 jaar een betrouwbare en flexibele partner voor zeer veel verwerkers van dakmaterialen in heel Nederland en ver daarbuiten. Daar zijn we trots op, maar vooral ook heel dankbaar voor.

Unifol POCB

Aabo Unifol POCB, de ultieme éénlaagse dakbaan.

    Maak kennis met een ongekend sterke en veelzijdige éénlaags toepasbare superieure dakhuid die door de unieke compound de beste eigenschappen van zowel kunststof, EPDM als bitumen dakbedekking verenigd… Aabo Unifol POCB: het summum van hoogwaardige modificatie. De dakbaan kent een unieke samenstelling waarin elementen uit de meest moderne dakbanen en traditionele bitumen samenkomen: […]

EPDM stroken

Grade RM EPDM stroken: de áltijd passende oplossing.

Dat EPDM niet meer weg is te denken uit de hedendaagse bouwbranche is niet voor niks: het is letterlijk en figuurlijk één van de meest flexibele bouwmaterialen die er bestaat. Het is toepasbaar in tal van situaties, kent een zeer lange levensduur en een gemakkelijke verwerking waar geen open vuur aan te pas komt. Bovendien […]

Paardenstal zinken dakrandafwerking

Video: bekijk hier een aantal bijzondere zetwerkprojecten!

Ook de afgelopen periode hebben wij weer vele mooie zetwerkprojecten mogen realiseren. Een kleine greep uit deze projecten kunt u bekijken in de bovenstaande video. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, paardenstal of woonhuis: wij kunnen het voor u zetten op 18 plaatsen in Nederland, direct na bestelling! Meer informatie over deze projecten: Zinken dakrandafwerking […]

Wij zetten door tot de kerstdagen!

Wij zetten door tot de kerstdagen!

  Al onze zetterijen en vestigingen zijn geopend t/m 23 december 2016! Dus tot de kerstdagen kunt u gewoon bij ons terecht voor álles dat met daken te maken heeft én voor zetwerk op maat, direct na bestelling gezet! Vanaf 26 december 2016 t/m 1 januari 2017 zijn wij gesloten. Wij heten u vanaf 2 januari 2017 […]

Aabo Trading Zoetermeer

Aabo Trading ziet het (LED)licht: complete verduurzaming van de verlichting op al onze vestigingen!

Verduurzamen van gebouwen is een veelbesproken en belangrijk onderwerp. Ook wij zijn bezig met het verduurzamen en bewuster gebruiken van onze gebouwen zodat we energiezuiniger en milieuvriendelijker kunnen ondernemen. In het kader van deze verduurzaming voeren wij momenteel een grote operatie uit waarbij vrijwel alle verlichting op elk van onze 19 vestigingen vervangen wordt door duurzame, […]

Aabo Trading Zoetermeer

Fotoreportage: Aabo Trading Zoetermeer is compleet vernieuwd!

Aabo Trading Zoetermeer is verbouwd en compleet vernieuwd! Aan de buitenkant ziet u dat direct aan ons gerenoveerde pand, maar de echte vernieuwing bevindt zich achter de ingang: 
Aabo Zoetermeer is namelijk voorzien van een volledig nieuwe shop! Ruimer, completer, overzichtelijker en voorzien van álles dat u nodig kunt hebben voor het uitvoeren van uw vakwerk. […]

EPDM informatieavond

Fotoreportage: EPDM informatieavonden 2016 waren een groot succes!

Het afgelopen jaar hebben wij op al onze vestigingen informatieavonden gehouden die geheel in het teken stonden van EPDM. Tijdens deze gratis bijeenkomst konden onze klanten en andere geinteresseerden kennis maken met dit veelzijdige dakproduct in haar verschillende vormen, haar brede toepassingsmogelijkheden, de talloze hulpproducten en gereedschappen. Ook werd er speciale aandacht geschonken aan bevestigingsmethoden en het […]

Wij zetten weer door tijdens de bouwvak!

Wij zetten weer door tijdens de bouwvak!

Wij sluiten niet tijdens de bouwvak: onze zetterijen en vestigingen blijven gewoon geopend! Uiteraard nemen ook wij de komende weken even vakantie. Maar niet allemaal tegelijk: onze vestigingen en zetterijen zullen de gehele bouwvak gewoon geopend zijn! U kunt dus in de vakantieperiode gewoon bij ons terecht voor álles dat met daken te maken heeft. Ook […]

AaboGreenTech heeft een nieuwe website

AaboGreenTech heeft een nieuwe website!

  Vol trots presenteren wij de nieuwe website van AaboGreenTech! Maak kennis met de unieke producten die wij bieden voor het duurzaam opwekken van energie en warmte, lees alles over projecten die wij onlangs hebben gerealiseerd, download onze nieuwste documentatie en nog veel meer!      

asbestdaken!

De ideale oplossing voor asbestdaken: onze lichtgewicht hellend-daksystemen!

Asbestverwijdering op daken is relevanter dan ooit. Zeker nu is besloten dat alle asbesthoudende daken in 2024 verwijderd moeten zijn. Het is ook interessanter dan ooit, nu de overheid subsidieregelingen heeft getroffen voor zowel particulieren als agrarische ondernemingen. Het vervangen van asbestdaken brengt echter flinke uitdagingen met zich mee omdat ze meestal aangebracht zijn op een lichte […]

Weet jij álles van het dak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Weet jij álles van het dak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aabo Trading is de grootste ongebonden groothandel in dakmaterialen van Nederland. Dat zijn we geworden door altijd bezig te zijn met ontwikkeling, groei en verbetering. In ons hechte team zijn wij altijd op zoek naar nieuwe krachten die net als wij álles van het dak (willen) weten en ons in landelijke en/of regionale functies kunnen […]

Maak kennis met onze lichtgewicht hellend-daksystemen!

Hoogwaardige esthetische oplossingen voor elke daksituatie. Traditionele systemen voor hellende daken worden overal toegepast om de bekende eigenschappen: ze zijn relatief goedkoop, robuust en gemakkelijk aan te brengen. Ze kennen echter ook talloze nadelen met als grootste overeenkomst het grote gewicht. Deze dakmaterialen hebben een enorme impact op de constructie en daarmee ook op de […]

Miwaukee garantie boost

Gratis 2 jaar extra garantie op nieuwe Milwaukee Powertools!

Iedere Milwaukee machine wordt volgens een gecertificeerd programma uitvoerig getest voordat hij de fabriek verlaat en kan worden gekwalificeerd als Nothing-but-Heavy-Duty hoogwaardig elektrisch gereedschap. Milwaukee is trots op de producten en diensten die ze onze professionele afnemers bieden. Met dit in gedachten zijn we verheugd een extra service aan te kunnen bieden door de garantietermijn op uw […]

Sun Control Clear

Gratis Sun Control Clear bij een 3-wandige Jet Bik koepel

Sinds in 2015 de EPC-norm in het bouwbesluit is aangescherpt voldoet een 2-wandige koepel niet meer aan de isolatiewaarden. Bij nieuwbouw moet gekozen worden voor minimaal een 3-wandige koepel, zodat er geen temperatuurverlies optreedt. In de zomer komt er echter door de zon nog wel warmte binnen. Daarom heeft Jet Bik een heldere 3-wandige koepel […]

Rheinzink

Rheinzink: want vakmanschap verdient de beste kwaliteit.

Aabo Trading is een trotse leverancier van het Rheinzink hemelwaterafvoerpakket en het hoogwaardige Rheinzink Prepatina plaatzink voor haar zetwerk. Want vakmanschap verdient de beste kwaliteit.  De krachtige kern van Rheinzink is de legering uit elektrolytisch zuiver zink, waarmee zeer kleine hoeveelheden koper en titaan worden gelegeerd. Dit zorgt niet alleen voor belangrijke technologische eigenschappen maar […]

Ook voor gas gaat u naar Aabo Trading!

Ook voor gas ga je naar Aabo Trading!

Het verwerken van bitumen dakrollen met de brander is, ondanks alle nieuwe ontwikkelingen, nog steeds de meest voorkomende methode voor het aanbrengen van deze populaire soort dakbedekking. Daar zijn wij ons bij Aabo Trading zeer van bewust. Daarom zijn al onze filialen voorzien van een grote voorraad gasflessen in de meest voorkomende formaten. U kunt […]

EPDM informatieavond

Schrijf je nú in voor de EPDM informatieavonden 2016!

Dat EPDM niet meer weg is te denken uit de hedendaagse dakenbranche is niet voor niks: het is letterlijk en figuurlijk één van de meest flexibele dakmaterialen die er bestaat. Het is toepasbaar in zowel nieuwbouw als renovatie, kent een zeer lange levensduur en een gemakkelijke verwerking waar geen open vuur aan te pas komt. […]

Nationale Daken Event 2016

Bezoek onze 7 stands op het Nationale Daken Event 2016!

  Vol trots kondigen wij aan dat we op 27 en 28 januari 2016 wederom deelnemen aan het Nationale Daken Event 2016. Verdeeld over maar liefst 7 stands presenteren wij de voltallige Aabo-Familie en laten we graag zien waarom wij de ultieme partner zijn voor álles dat met daken te maken heeft! Uiteraard tonen wij succesvolle […]

Wij zetten door tot de kerstdagen!

Wij zetten door tot de kerstdagen!

Al onze zetterijen en vestigingen zijn geopend t/m 24 december! Dus tot de kerstdagen kun je gewoon bij ons terecht voor álles dat met daken te maken heeft én voor zetwerk op maat, direct na bestelling gezet!

EPDM informatieavond

EPDM informatieavonden 2015 waren een groot succes!

De afgelopen weken hebben wij op verschillende vestigingen informatieavonden gehouden die geheel in het teken stonden van EPDM. Tijdens deze gratis bijeenkomst konden onze klanten kennis maken met met EPDM in haar verschillende vormen, haar brede toepassingsmogelijkheden, de talloze hulpproducten en gereedschappen. Ook werd er speciale aandacht geschonken aan bevestigingsmethoden en het inwerken van details […]

Informatiemarkt slim verbouwen

Bezoek onze stand op de informatiemarkt Slim Verbouwen!

Energiebesparende maatregelen in uw huis bieden veel voordelen. U bespaart geld op uw energierekening en verbetert het comfort in huis. Bovendien is een geïsoleerd huis een stuk beter voor het milieu. Wilt u meer weten over duurzaam wonen en energiebesparing? En wilt u advies van vakmensen uit uw omgeving? Bezoek dan de informatiemarkt Slim Verbouwen […]

De shop van Aabo Trading Haarlem

Aabo Trading Haarlem is geopend!

Het is zover, de deuren van Aabo Trading Haarlem zijn geopend! Onze 19e vestiging is volledig operationeel en vanaf heden leveren wij ook vanuit Haarlem ons zeer complete assortiment dakmaterialen! Net als op reeds 14 andere Aabo vestigingen door Nederland is ook Aabo Trading Haarlem voorzien van eigen industriële zetterij waar zink, koper, Plastisol en PVDF kleurgecoat staalplaat direct na bestelling […]

zwembad koog a/d zaan

Deze maand in Dakenraad: Unieke combinatie van onze producten toegepast op renovatie zwembad Koog a/d Zaan.

Artikel verschenen in Dakenraad nr 128. Klik hier voor het originele artikel. Onlangs werd zwembad Zaangolf in Koog aan de Zaan voorzien van een compleet nieuw dakpakket. Gezien de functie van het pand, de vele installaties op het dak en de beperkte tijd om het project uit te voeren waren hoogwaardige producten met bijzondere eigenschappen nodig. Aabo […]

Aabo Trading Haarlem

Ook Aabo Trading Haarlem komt eraan!

Aabo Trading, de meest complete groothandel in dakmaterialen en aanverwante artikelen van Nederland, opent in november vol trots haar 19e vestiging: Aabo Trading Haarlem! Nadat wij nog geen maand geleden de deuren van onze vestiging in Den Haag hebben geopend kunt u vanaf midden november ook in Haarlem terecht voor álles voor dak! Ook deze vestiging beschikt naast een […]

Eurothane® Silver A

Recticel Eurothane® Silver A: Duurzame isolatie en afschot in één plaat!

Eurothane® Silver A is dakisolatie met afschot, waardoor het regenwater perfect kan worden afgevoerd. Deze afschotplaten vereisen een vakkundige montage. Om u hierbij te helpen, maakt Recticel Insulation een gratis afschotplan en uittrekstaat op. Bovendien kan Recticel langskomen voor een inspectie en voor begeleiding bij het plaatsen van de isolatie. Na oplevering ontvangt uw project […]

De voorgevel van Aabo Trading Den Haag.

Aabo Trading Den Haag is geopend!

Het is zover, de deuren van Aabo Trading Den Haag zijn geopend! Onze 18e vestiging is volledig operationeel en vanaf heden leveren wij ook vanuit Den Haag ons zeer complete assortiment dakmaterialen! Net als op reeds 13 andere Aabo vestigingen door Nederland is ook Aabo Trading Den Haag voorzien van eigen industriële zetterij waar zink, koper, Plastisol en […]

AaboVlambase

AaboVlamBase, de ultieme bescherming voor naakte EPS.

AaboVlamBase 446P60 is een gemodificeerde bitumen onderlaagdakrol met unieke hittekerende eigenschappen die naakte EPS eronder beschermd tegen wegsmelten (versinteren) door vlamhittedoorslag. Hierdoor is het mogelijk om een toplaag dakbedekking met grondig branden volvlaks op de hittedoorslagbestendige AaboVlamBase onderlaag te branden zonder de naakte EPS daaronder aan te tasten. Een uniek product met een uniek verhaal. […]

EPDM Workshop

Schrijf je in voor de EPDM informatieavond!

Dat EPDM niet meer weg is te denken uit de hedendaagse dakenbranche is niet voor niks: het is letterlijk en figuurlijk één van de meest flexibele dakmaterialen die er bestaat. Het is toepasbaar in zowel nieuwbouw als renovatie, kent een zeer lange levensduur en een gemakkelijke verwerking waar geen open vuur aan te pas komt. […]

Fatrafol PVC - Nippon express Maasvlakte Rotterdam

Fatrafol PVC bedekt 70.000 m2 dakoppervlak op de Maasvlakte Rotterdam.

  Aabo Trading is al jaren leverancier van Fatrafol PVC dakbedekking, een hoogwaardige dakfolie die zich kenmerkt door zijn duurzame karakter en gemakkelijke verwerking, sinds kort voorzien van het internationaal gerenommeerd FM Approval. Onlangs werd Fatrafol PVC dakbedekking toegepast op een indrukwekkend project: het nieuwe Nippon Distributiecentrum met een oppervlakte van 70.000 m2. Dit is een […]

Aabo-Trading Den-Haag

Aabo Trading Den Haag komt eraan!

Het hoge woord mag eruit: vol trots openen wij in oktober 2015 onze 18e vestiging: Aabo Trading Den Haag! Ook deze vestiging zal naast een zeer compleet assortiment dakmaterialen beschikken over een eigen industriële zetterij waar zink, koper, Plastisol en kleurgecoat staalplaat direct na bestelling op maat worden gezet en een uitgebreide showroom met daarin de nieuwste producten […]

Gemeentehuis Hengelo Aabo Eurostyle EPDM Solar

Deze maand in Dakenraad: EPDM Solar maakt beloften waar.

Artikel verschenen in Dakenraad nr 127. Klik hier voor het originele artikel Enkele jaren geleden is het dak van het stadhuis van Hengelo vernieuwd en – daar waar niet zichtbaar – voorzien van PV-panelen. De vanaf het plein zichtbare dakdelen zijn voorzien van een EPDM-dakbedekking met flexibele Solar-banen. De vanaf de markante toren – met duidelijke Italiaanse […]

Direct maatwerk bestellen

Direct online zetwerk bestellen in 3 simpele stappen!

Zetwerk bestellen via PC, smartphone of Tablet met onze razendsnelle bestelmodule! Dat wij naast dakmaterialen en aanverwante artikelen ook zetwerk op maat bieden is al lang geen nieuws meer. Vanuit onze 13 zetterijen verspreid over heel Nederland staan wij dagelijks paraat om uw zetwerk met een ongekende snelheid voor u te zetten, direct na bestelling in de zetterij […]

Bouwvak Aabo Trading

Aabo Trading zet door tijdens de bouwvak!

Wij sluiten niet tijdens de bouwvak: onze zetterijen en vestigingen zijn gewoon open! Uiteraard nemen ook wij de komende weken even vakantie. Maar niet allemaal tegelijk: onze vestigingen en zetterijen zullen de gehele bouwvak gewoon geopend zijn! (Met uitzondering van Aabo Zoetermeer in week 31) U kunt dus in de vakantieperiode gewoon bij ons terecht […]

plastisol boeiboorden

Plastisol zetwerk op maat: lichtgewicht en onderhoudsarm.

Nooit meer onderhoudswerkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen. Elke 5 jaar is het weer zover. Er moeten levensgevaarlijke schilderklussen verricht worden aan hoog buiten aan het gebouw bevestigde houten dakrand-boeiboorden, windveren, gootbekleding, topgevels, wangen van dakkapellen, afdekkappen enz. Hout en houtachtige producten zijn zeer onderhoudsgevoelig en het betreft meestal esthetisch zeer in het oog springende afwerkingen die, […]

AaboFix

Deze maand in Dakenraad: AaboFix, projectgericht maatwerk voorkomt logistieke chaos

  Artikel verschenen in Dakenraad. nr 125. Klik hier voor het originele artikel Het bevestigen van dakbedekkingen is door de grote verscheidenheid in isolatiematerialen, dakbedekkingssystemen en onderconstructies een belangrijk onderdeel van het dakdekkerswerk geworden. Met de nieuwe eisen voor de warmteweerstand met de grotere isolatiedikten als gevolg en de veranderende regelgeving wordt de wijze van […]

AaboSafe Veilig werken op hoogte met ons uitgebreide assortiment veiligheidsoplossingen.

Maak kennis met AaboSafe, Zorgeloos werken op hoogte.

AaboSafe biedt een totaalpakket van producten, diensten en ondersteuningen die nodig zijn om bestaande en nieuwe daken veilig begaanbaar te maken. Dit doen wij door het bieden van persoonlijk advies voor veilig werken op hoogte, afgestemd op de specifieke factoren die hierbij zo van belang zijn. Als adviseur en installateur van veiligheidsmiddelen heeft AaboSafe een […]

AaboFix

Maak kennis met AaboFix, de basis in bevestiging.

Maak kennis met AaboFix, een zeer compleet en efficient assortiment van bevestigingsmaterialen en hulpgereedschappen voor vlakdaksystemen, zorgvuldig samengesteld om het bevestigen van dakmaterialen makkelijker en praktischer te maken. Dit gecombineerd met verregaande ondersteuning, hulp en demonstraties op locatie zorgen ervoor dat u zich kunt richten op waar het echt om gaat: het uitvoeren van vakwerk. […]

AaboGreenTech zonnestroomsystemen

Verhoog het rendement van zonnestroomsystemen met Brightwhite PVC Dakbedekking.

Bij zonnepanelen wordt veel gesproken over het maximale rendement. Om dit te behalen wordt gekeken naar zaken als de stand van de zon en schaduwwerking. Vreemd genoeg wordt er maar zelden gekeken naar het dak zelf als rendementsverhogende factor. En dat terwijl juist dáár extra winst te behalen valt.. Hoge temperaturen = laag rendement Zonnepanelen […]

fijnstof waarschuwing

De noodzaak van stofvrij werken in de bouw.

De laatste jaren is er in de bouwsector steeds meer aandacht voor veilig en gezond werken. Met name het beperken van de uitstoot van schadelijk kwartsstof, omdat dit ernstige schade aan de gezondheid veroorzaakt. 
Vanwege deze serieuze gevaren stelt de Arbowet zeer strenge eisen waardoor fijnstof op de bouw tot een minimum moet worden beperkt. […]

AaboBond Speedline

Aabobond Speedline – Onze snelste dakrol ooit

Bij het verwerken van daken moet vandaag de dag aan veel eisen worden voldaan: men dient in een zo kort mogelijke tijd een hoge kwaliteit waterdicht dakwerk op te leveren waarbij aan allerlei strenge eisen moet worden voldaan. Daarnaast wordt ook steeds meer van verwerkers verwacht dat ze milieubewust te werk gaan. Aabo Trading introduceert […]

Infraroodpaneel in de badkamer.

Infraroodverwarming: (on)opvallend bijzonder!

Of u nu een woning, woonboerderij, kantoor of bedrijfspand tegen een relatieve lage operationele kosten en op bijzonder (on)opvallende manier wilt verwarmen, Infrarood verwarming van Aabo GreenTech vormt de oplossing bij uitstek.   De warmte wordt bij infraroodverwarming via een speciaal paneel verspreid. Anders dan bij een tradionele radiator hangt dit paneel als een stijlvol […]

aabo trading logo

Standaard garantietermijn op Toplagen.

APP en SBS bitumen toplagen hebben, zonder garantiebewijs, standaard een garantie van 5 jaar op waterdichtheid bij een meerlaagse dakopbouw.. Hierbij zijn de navolgende voorschriften/restricties van toepassing Onze dakbedekkingstoplagen zonder fabrieksmatige leislag of granulaat afwerking moeten vanwege klimatologisch gewijzigde omstandigheden tijdig een additionele beschermlaag krijgen voordat veroudering door o.a. UV een nadelige impact op de […]

Felsbanen

Felswerk op maat, uit onze eigen zetterij.

Aabo Trading is de enige in Nederland met een landelijke zinkzetservice bestaande uit 13 volwaardige lokale zinkzetterijen. Vol trots kondigen wij aan dat we vanaf heden ook in staat zijn om felsbanen te vervaardigen in onze felserij, zowel het klassieke rechte felswerk voor daken en gevelbekleding, alsook getoogd (rond) felswerk.  Kleuren, materialen en oneindige mogelijkheden […]