Leister

Leister: topkwaliteit lasapparatuur bij Aabo Trading.

Bij hetelucht-laswerkzaamheden op een dak moet u te allen tijde op uw lasapparaat kunnen vertrouwen. Daarom voeren wij in  ons assortiment de hoogwaardige en uiterst betrouwbare hetelucht-lasapparatuur van Leister: voor de hoogste betrouwbaarheid van uw lasapparaat evenals eersteklas alomvattende service.

De lasapparaten van Leister garanderen u een lasproces dat met hoge zekerheid verloopt, ook onder lastige bedrijfsomstandigheden zoals een te lage elektrische spanning. Van een lasautomaat verlangt u bovendien een hoge mate van flexibiliteit. De Leister lasapparaten zijn bruikbaar voor een groot aantal bewerkingen op het dak, ook daar waar de ruimte om te lassen beperkt is. Deze handzame lasautomaten voor gebruik op het dak kenmerken zich – dankzij de doordachte ergonomische aspecten ervan – door een tendens die van handmatig lassen overgaat op automatisch lassen. Met de UNIROOF kunt u zelfs in de kim en op de borstwering lassen. Automatisch lassen is tevens zeer efficiënt. Omdat Leister doorlopend zoekt naar nieuwe technieken om u de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen bieden bevat Leister lasapparatuur altijd de laatste stand der techniek, waar u zelfs onder de zwaarste omstandigheden op kunt vertrouwen.

U vindt de hoogwaardige producten van Leister op elke vestiging van Aabo Trading. Naast de lasapparatuur voeren wij uiteraard ook hulpstukken zoals aandrukrollers, borstels accessoires en opbergmogelijkheden. Een volledige indruk van het assortiment Leister apparatuur voor platte daken en tevens een groot aantal tips en trucs vindt u in de brochure Dakapplicaties Platte en Hellende Daken.