EPDM Workshop

Schrijf je in voor de EPDM informatieavond!

Dat EPDM niet meer weg is te denken uit de hedendaagse dakenbranche is niet voor niks: het is letterlijk en figuurlijk één van de meest flexibele dakmaterialen die er bestaat. Het is toepasbaar in zowel nieuwbouw als renovatie, kent een zeer lange levensduur en een gemakkelijke verwerking waar geen open vuur aan te pas komt. Bovendien kan een EPDM-dak kan in veel gevallen op maat, uit één stuk of op een aantal passende stukken, worden aangeleverd waardoor de dakbedekking letterlijk en figuurlijk naadloos aansluit op het dak.

Om u kennis te laten maken met dit flexibele dakproduct organiseren wij op verschillende vestigingen een speciale informatieavond over EPDM.

Tijdens deze geheel verzorgde avond maakt u kennis met EPDM in haar verschillende vormen, haar brede toepassingsmogelijkheden, de talloze hulpproducten en gereedschappen. Ook wordt er speciale aandacht geschonken aan bevestigingsmethoden en het inwerken van details en geven wij uitleg over het verwerkingsproces in een praktijkgerichte workshop.

Wij nodigen u van harte uit om geheel kosteloos deel te nemen aan deze informatieavond bij een vestiging bij u in de buurt. U kunt zich aanmelden via onderstaand contactformulier.