Fatrafol PVC - Nippon express Maasvlakte Rotterdam

Fatrafol PVC bedekt 70.000 m2 dakoppervlak op de Maasvlakte Rotterdam.

Aaboflex PVC - Nippon

 

Aabo Trading is al jaren leverancier van Fatrafol PVC dakbedekking, een hoogwaardige dakfolie die zich kenmerkt door zijn duurzame karakter en gemakkelijke verwerking, sinds kort voorzien van het internationaal gerenommeerd FM Approval.
Onlangs werd Fatrafol PVC dakbedekking toegepast op een indrukwekkend project: het nieuwe Nippon Distributiecentrum met een oppervlakte van 70.000 m2. Dit is een duidelijk bewijs dat onze Fatrafol PVC een product van formaat is.

Fatrafol hoogwaardige PVC dakbedekking is verkrijgbaar in rolbreedtes tot 205 cm en is met een snelheid van 10 meter per minuut te lassen, waarmee het de snelst lasbare PVC dakbedekking uit de markt is. Deze eigenschappen hebben er aan bijgedragen dat de dakwerkzaamheden, uitgevoerd door Dakteam uit Zwijndrecht, in slechts 10 weken zijn gerealiseerd.

Bij dit project is gebruik gemaakt van ons innovatieve, tevens FM goedgekeurde, 
inductiebevestigingssysteem. Door middel van thermische verbindingen zorgt dit systeem voor een waterdichte bevestiging, zonder dat er sprake is van perforatie van de dakfolie. Tevens wordt hiermee voorkomen dat de overlappen ook windbelasting moeten opvangen.

  • 70.000 m2 oppervlakte Fatrafol PVC 1.8mm, kleur Mid-Grey, met KOMO en FM-Approval, toegepast op staaldak.
  • Voor bevestiging aan de ondergrond is gebruik gemaakt van ons innovatieve inductiebevestigingssysteem met FM Approval.
  • De totale bouwtijd besloeg slechts 10 maanden en de dakwerkzaamheden minder dan 10 weken.
  • Dit distributiecentrum is zo groot dat het in één keer onderdak biedt aan drie voormalige distributiecentra van Nippon.