EPDM informatieavond

Fotoreportage: EPDM informatieavonden 2016 waren een groot succes!

Het afgelopen jaar hebben wij op al onze vestigingen informatieavonden gehouden die geheel in het teken stonden van EPDM.
Tijdens deze gratis bijeenkomst konden onze klanten en andere geinteresseerden kennis maken met dit veelzijdige dakproduct in haar verschillende vormen, haar brede toepassingsmogelijkheden, de talloze hulpproducten en gereedschappen. Ook werd er speciale aandacht geschonken aan bevestigingsmethoden en het inwerken van details. Daarnaast hebben de aanwezigen zelf kennis kunnen maken met het verwerken van EPDM onder leiding van onze specialisten.

Nieuwe informatieavonden in 2017!

Ook in 2017 zullen wij weer informatieavonden houden op onze vestigingen, ditmaal geheel in het teken van onze Unifol POCB dakbedekking.

Als u op de hoogte gehouden wilt worden gebracht wanneer er op een vestiging bij u in de buurt een Unifol POCB informatieavond zal plaatsvinden kunt u zich nu alvast inschrijven. Wij nemen dan contact met u op als de data bekend zijn!

Hieronder een sfeerimpressie van een van de EPDM informatieavond die op 20 oktober j.l. plaats vond op onze vestiging in Cuijk.