Maak kennis met een ongekend sterke en veelzijdige éénlaags toepasbare superieure dakhuid die door de unieke compound de beste eigenschappen van zowel kunststof, EPDM als bitumen dakbedekking verenigd…

Aabo Unifol POCB: het summum van hoogwaardige modificatie. De dakbaan kent een unieke samenstelling waarin elementen uit de meest moderne dakbanen en traditionele bitumen samenkomen: de weerbarstigheid en stevigheid van bitumen, de flexibiliteit en verwerkingssnelheid van kunststof en de levensduur van combiproducten gemaakt van EPDM én bitumen.

Aabo Unifol POCB kan op elke ondergrond en in vrijwel alle omstandigheden worden toegepast en zowel met de brander als met hetelucht worden verwerkt in een éénlaags systeem. De dakbaan is zowel in een MB (mechanische bevestiging) als SK(zelfklevende onderzijde en overlap)- versie leverbaar, naar keuze voorzien van een afwerking met TNT vlies of een prachtige zwarte fijngranulaat afwerking. Beide rollen zijn ongekend sterk, waarbij Unifol MB zelfs een scheursterkte van ongeëvenaarde 1300 Newton behaald! Door de geringe dikte van 3.5mm en de toepassing als éénlaags systeem kent het de dakbaan bovendien een geringe gewichtsbelasting.

Al deze eigenschappen maken van Aabo Unifol  POCB een dakbaan als geen ander, toepasbaar als geen ander: de ultieme éénlaagse dakbaan.

BrochureUNIFOL2