AaboFix

Maak kennis met AaboFix, de basis in bevestiging.

AaboFix bevestigingssystemen

Maak kennis met AaboFix, een zeer compleet en efficient assortiment van bevestigingsmaterialen en hulpgereedschappen voor vlakdaksystemen, zorgvuldig samengesteld om het bevestigen van dakmaterialen makkelijker en praktischer te maken. Dit gecombineerd met verregaande ondersteuning, hulp en demonstraties op locatie zorgen ervoor dat u zich kunt richten op waar het echt om gaat: het uitvoeren van vakwerk.

Uitgekiend assortiment

Ons programma omvat een volledige range bevestigingsproducten voor alle ondergronden, isolaties en dakbanen: van schroeven, pluggen en nagels tot spuitlijmsystemen, kitten en gereedschappen. Wij onderscheiden ons door eenvoud: multiinzetbare producten, doordachte systemen en zeer praktische verpakkingseenheden.

Service en ondersteuning

Wij bieden een breed pakket diensten aan om uw werk gemakkelijker te maken. Zo kunnen wij dakinsnijdingen, uittrekproeven en windbelastingsberekeningen uitvoeren. Op basis daarvan kunnen we samen met u bepalen welk bevestigingssysteem het meest geschikt is voor uw project en op welke wijze het daksysteem moet worden gemonteerd.

Eigen productie en distributie

Vanuit ons centrale magazijn te Eindhoven worden de producten verpakt en door het hele land gedistribueerd. Hier beschikken wij zelfs als enige in Nederland over een hypermoderne productielijn waarmee metalen drukverdeelplaten worden geproduceerd. Door dit alles in eigen beheer te houden kunnen we makkelijk inspelen op wensen van onze klanten en precies leveren waar vraag naar is, niet meer en niet minder.

AaboFix Promobus

Op het gebied van service heeft AaboFix de beschikking over een compleet ingerichte promobus, waarin de verschillende bevestigings- en lijmsystemen zijn vertegenwoordigd. De promobus biedt u zo de mogelijkheid om alle systemen in de praktijk te testen met de meest moderne hoogwaardige verwerkingsapparatuur. U kunt een afspraak maken via het aanvraagformulier

Bezoek onze bevestingssystemen pagina voor meer informatie.