Felswerk op maat gewoon uit eigen Felserij.

Aabo Trading is de enige in Nederland met een landelijke zinkzetservice bestaande uit 21 volwaardige lokale zinkzetterijen. Vol trots kondigen wij aan dat we vanaf heden ook in staat zijn om felsbanen te vervaardigen in onze felserij, zowel het klassieke rechte felswerk voor daken en gevelbekleding, alsook getoogd (rond) felswerk.

Kleuren, materialen en oneindige mogelijkheden.

Onze felsbanen maken we niet alleen uit tradioneel zink, maar ook uit zuiver koper, Plastisol* en kopergroen-kleurgecoat staal uit eigen voorraad. De mogelijkheden om zowel recht als getoogd felswerk te vervaardigen en dit in eigen huis te kunnen combineren met ander maatwerk zoals goten, afdekkappen maar ook hulpstukken in hetzelfde materiaal geeft een grote flexibiliteit en oneindige mogelijkheden om voor elke situatie de optimale oplossing te realiseren.

*Plastisol felsbanen zijn alleen met een dikte van 0,5 mm en op bestelling verkrijgbaar.

Constant resultaat, op de juiste lengtemaat.

Felswerk is vaak zichtwerk met een grote esthetische waarde. Daardoor is het extra van belang dat de afwerking van hoge kwaliteit is. Onze felsmachines zijn in staat tot maatwerk met de grootste precisie: zo worden de felsbanen op verzoek machinaal voorzien van een uitstansing en omkanting aan de onderzijde waardoor er geen onderlinge verschillen ontstaan zoals dat bij handwerk gebeurd. Daarnaast kunnen felsbanen door ons exact op lengte worden gemaakt, ook als deze lengtes ruim boven de gebruikelijke 3 meter komen.

Felswerk uit eigen zetterij

Kennis en ondersteuning

Wilt u liever zelf zink bewerken? Wij hebben een groot assortiment aan zinkbewerkingsgereedschappen om u daarmee van dienst te zijn. Heeft u behoefte aan kennis over zetten, monteren of solderen van zinken maatwerk? In samenwerking met Rheinzink organiseren wij zinkverwerkingscursussen op maat. Klik op de knop voor meer informatie over deze cursussen.

One stop shopping, weer een stap verder.

De mogelijkheid om in eigen huis felsbanen te vervaardigen in een breed scala aan kleuren en materialen is weer een stap verder in onze formule om onze klanten de mogelijkheid te bieden om alle benodigde materialen op één adres te halen. U bestelt gewoon uw felswerk net zoals uw dakmaterialen, hulpproducten, gereedschappen, valbeveiliging en alles dat u voor de klus nodig heeft direct bij ons. Wij zorgen dan in overleg dat alles voor u klaarstaat op de vestiging die het meest in de buurt is, of we leveren alles netjes in één pakket af op het werk.

Meer weten?

Vul de velden hieronder in en wij nemen contact met u op!